News

28/06/2018
El millor cinema de muntanya, al Buff Mountain Festival!
El millor cinema de muntanya, al Buff Mountain Festival!

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló també arriba fins a la Vall de Boí. Per primera vegada, les millors pel·lícules del gènere es podran veure en un dels esdeveniments més màgics del Pirineu, el Buff Mountain Festival

Curses de muntanya, duatló, mountain bike, marxa nòrdica, escalada, concerts... i cinema! Aquest divendres, 29 de juny, a partir de les 8 del vespre, el Buff Mountain Festival projectarà tres de les pel·lícules de més èxit que s'han pogut veure a Torelló.

S'hi projectarà Mira, un documental sobre un jove nepalès que acaba competint a les millors curses del món. També s'hi podrà veure el film Cape Wrath Ultra 2016, que retrata damunt del terreny una de les curses més exigents pels paratges més solitaris de les Highlands d'Escòcia. I la tercera i última pel·lícula que es projectarà és The Eyes of God, centrada en com un gran equip de caiaquistes és capaç de fer una de les travesses més extrems entre el Kirguizistan i la Xina. 

El nostre director, Joan Salarich, presentarà a la Vall de Boí les projeccions en un entorn immillorable. La sessió serà alhora un gran inici per donar el tret de sortida a tres dies d'activitats de muntanya al Buff Mountain Festival. 

L'entrada és gratuïta! Si necessites més informació, clica aquí.