News

21/12/2020
Del 22 al 31 de gener: el Festival, també des de casa
Del 22 al 31 de gener: el Festival, també des de casa

Del 22 al 31 de gener de 2021 i en format híbrid. Així serà la 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. Sense moure't del sofà podràs veure les 36 pel·lícules seleccionades que es disputaran la Flor de Neu d'Or: per primera vegada, posem en marxa una plataforma digital única.

Els films els veuràs des de casa, però Torelló seguirà sent el centre neuràlgic del cinema de muntanya: l'espectacle inaugural, el lliurament de premis i les diverses conferències programades se celebraran in situ. Al Cirvianum i a la biblioteca Dos Rius. S'hi podrà assistir presencialment amb totes les garanties sanitàries (si l'evolució de la Covid-19 ho permet) i també es podran seguir en streaming a través dels canals oficials del Festival. 

Coincidint amb l'arrencada d'any, posarem en marxa la nova plataforma digital. També posarem a la venda els abonaments a través de la web. Es programaran 16 sessions temàtiques i les pel·lícules es podran veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer el divendres 29 de gener. 

Estigues atent a les nostres xarxes socials perquè en els propers dies posarem a la venda els abonaments. Tu ves preparant la manta, que nosaltres et portarem el millor cinema!