Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

DIVENDRES 18

18:00 - Cirvianum

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles

BRETTE, A YEAR ON THE ROAD


J. Lowell, P. Mortimer, J. Minor.
EUA. 2016.
11'

Als seus 24 anys Brette Harrington és una jove talent del món de l'escalada. Té un bon domini de totes les tècniques i tant pot escalar cascades de gel a l'hivern canadenc com escalar en lliure al Capitan o en solo a la serralada del Cerro Torre, a la mítica Patagonia.

Trailer

L´ÎLE AUX GLACIERS DE MARBRE


Luc-Henri Fage.
França. 2015.
52´

Després d´un any de preparació, l´equip de Centre Terre inicia la seva 8a expedició exploratòria a la Patagònia Xilena. Aquesta vegada a Diego de Almagro, una illa amb el port més proper a 250 km i batuda per forts vents i tempestes. Una aventura que posa a prova mentalment i física els expedicionaris.

FREEDOM UNDER LOAD


Pavol Barabas.
Eslovàquia. 2016.
58´

A la serralada de l´Alt Tatras encara hi persisteix un ofici que encara el relleu generacional amb decisió. Amb pesades càrregues de 100 kg a l´esquena i desafiant el vent, la tempesta o la neu profunda, uns homes han triat una professió prou especial: portar subministraments als diferents refugis del Tatras. El documental descobreix, a través de la vella generació de portejadors, què s´amaga darrera l´elecció d´aquest dur ofici.

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles
AMB EL SUPORT DE: