Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

DIUMENGE 13

17:00 - Cirvianum

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles

FALLEN FEATHER


Aaron Peterson.
EUA. 2016.
10'

Sam Elias, escalador professional, retorna a Michigan, lloc on va néixer i créixer, per explorar la zona d'escalada en gel que s'estén al llarg dels penya-segats del Llac Superior.

Trailer

SOLO BASE FOR CLIMBING TO JUMPING


Xavier Coll.
Espanya. 2016.
37´

David Fuster i el seu amic Turko són dos escaladors que esdevenen saltadors de BASE per fer realitat el seu somni de volar. Conseqüents amb la seva filosofia, ajunten les dues disciplines i escalen grans parets amb un paracaigudes a l´esquena com a únic material de seguretat. Un tribut a Dean Potter, inventor d´aquesta modalitat extrema.

PERCEPTION - THE MOUNTAIN WITHIN


Philippe Woodli.
Suïssa. 2016.
25'

Géraldine Fasnacht és una de les millors especialistes mundials en vol wingsuit. Una activitat percebuda pel públic com a perillosa i alhora espectacular. Al documental, la protagonista intenta desfer aquesta percepció, explorant el que hi ha darrera de cada salt.

Trailer

LUCID DREAMS 4


Luke Hively.
EUA. 2016.


El wingsuit és una modalitat de salt BASE que consisteix a planejar una vegada iniciat el salt gràcies a un vestit especial que imita unes ales. L´equip protagonista mostra la perillositat d´aquest esport, al mateix temps que la sensació de llibertat que proporciona.

MADAGASCAR ULTRAMAGIC BALLOON EXPERIENCE 2016


Daniel Ortínez.
Espanya. 2016.
21'

Globus aerostàtics d'arreu del món comparteixen una experiència de vol en un dels països més especials de la terra, pel seu paisatge i vegetació. La relació amb la població autòctona i la seva manera de viure és una de les altres experiències excepcionals que aporta el viatge.

Trailer

LES MAGICIENS DE L´EXTREME


Bernard Seillé.
França. 2016.
21´

El Pic de Midi de Bigorre, un cim isolat de 2.877 metres d´alçada del Pirineu francès, és el lloc triat per l´intent de batre el rècord de França de salt pendular. Un esport extrem que exigeix una llarga i acurada preparació. En aquest cas, 14 dies i varis quilòmetres de corda.

METRONOMIC


Vladimir Cellier.
França. 2015.
15´

Durant una setmana, una companya de dansa aèria, un grup musical i l´equip de saltadors de Flying Frenchies es troben a les Gorges del Verdon per una performance. El resultat és un desafiament total a les lleis de la gravetat, enregistrat per les càmeres de Baraka Flims.

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles
AMB EL SUPORT DE: