Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

DISSABTE 12

21:30 - Cirvianum

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles

BIG MEN


Jordi Canyigueral.
Espanya. 2015.
18´

Portar a terme un bon projecte requereix de certes aptituds que van més enllà de la tècnica, la força o el valor. L´art i l´ofici determinen, sovint, l´èxit d´una empresa. Aquestes aptituds les necessitarà el petit dels germans Pou per convertir-se en un BigMen. Caure és inevitable, però aixecar-se és una obligació.

MIRA


Lloyd Belcher.
Hong Kong. 2016.
42´

El documental explica la història de Mira, una jove que ha crescut en un remot poblet de les muntanyes del Nepal. Després de formar part de la guerrilla maoista, en el retorn al poble, té lloc l´encontre amb un corredor de curses de muntanya que li fa veure les seves aptituds. Un viatge a través de la superació de les adversitats que la portarà a competir contra les millors corredores del món.

CHASING NIAGARA


Rush Sturges.
Àustria. 2015.
74´

Rafa Ortiz, caiaquista mexicà professional, somia el descens i el salt de les cataractes del Niàgara. Per això aconsegueix formar un potent equip, en el qual hi ha els germans Serrasolses, per entrenar als rius de Mèxic i preparar la logística d´una activitat difícil, complexa, arriscada i a més prohibida per les autoritats nord-americanes.

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles
AMB EL SUPORT DE: