Obra Social Caixa Sabadell
Cinema de Muntanya de Torelló

DISSABTE 12

18:00 - Cirvianum

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles

BAM!


Thibaut Lacombe.
França. 2016.
29´

El documental explica l´expedició d´un col•lectiu d´esqui-alpinistes al massís de Kodar, al cor de Sibèria. Instal•lats en una cabana solitària, van començar una aventura de 6 setmanes de total autonomia, per poder descobrir les muntanyes inexplorades d´aquest racó de Rússia.

LA LISTE


Guido Perrini.
Suïssa. 2016.
44´

El protagonista és l´esquiador freeride Jérémie Heitz i el seu objectiu és esdevenir el millor especialista d´aquesta modalitat. Seguint una llista amb els descensos dels principals cims alpins que vol realitzar, es va trobant les grans llegendes del descens extrem que han fet progressar aquest esport, com Sylvain Saudan o Dédé Anzévui.

MAEWAN - EXTREME SKIING AND MOUNTAINEERING IN GREENLAND


Guillaume Broust i Bertrand Delapierre.
França. 2015.
19'

Un grup format per experts navegants, esquiadors extrems i experimentats alpinistes, sumen forces per viatjar per llocs remots del planeta a la cerca de cims per escalar i pendents verges per esquiar. La primera etapa serà l'extrem sud de Grenlàndia.

Trailer

THE WHITE MAZE


Matthias Mayr.
Àustria. 2016.
52´

Els dos esquiadors extrems Matthias Haunholder i Matthias Mayr porten el seu projecte d´aventura a una de les zones més inhòspites de la terra: l´ascensió i el descens en esquís del Gora Pobeda, el cim més alt de l´est de Sibèria. La muntanya, un cim de gel i roca, està situada a 350 km del lloc habitat més proper, i presenta a l´hivern temperatures extremes que baixen fins els 60º negatius.

Preu sessió: 12.00€
Entrades no disponibles
AMB EL SUPORT DE: